e
Banner

Etiketler: mercedes-benz türk



Mercedes-Benz Türk üretime 20 Nisan’da başlıyor


Yayın: 16-04-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği üretimine 20 Nisan tarihinde Hoşdere Otobüs Fabrikasında ve 24 Nisan tarihinde ise Aksaray Kamyon Fabrikasında tekrar başlayacağını açıkladı. İşte yapılan açıklama:




Mercedes-Benz Türk'ten 150 adet medikal kabin bağışı


Yayın: 23-04-2020

Mercedes-Benz Türk, yeni tip koronavirüs COVID-19 salgını sebebiyle ortaya çıkan medikal malzeme ihtiyaçlarına iki farklı pleksi kabin üreterek destek veriyor. Şirketin Hoşdere Otobüs Fabrikasında üretmeye başladığı 50 adet numune alma kabini ve Aksaray Kamyon Fabrikasında üretmeye başladığı 100 adet entübasyon kabini, Sağlık Bakanlığına bağışlanarak ihtiyaç duyulan hastanelere teslim edildi. 




Mercedes-Benz Türk "Tersine Mentorluk Programı"nın üçüncüsünü tamamladı


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, alışılmış mentorluk uygulamalarının aksine, genç yeteneklerin yöneticilere mentorluk yaptığı “Tersine Mentorluk Programı”nın üçüncü turunu tamamladı. Program dâhilinde 26 yaş ve altı çalışanlar yeni teknoloji trendleri, yeni jenerasyonlar, dijitalleşme, sosyal medya, girişimcilik, yapay zekâ gibi konulardaki fikir ve bilgilerini yöneticiler ile paylaşıyor. 2018 yılında başlayan “Tersine Mentorluk” programının Ocak 2020’de başlayan üçüncü turu ile birlikte toplamda 53 genç mentor, 27 Mercedes-Benz Türk üst düzey yöneticisine 6 aylık sürelerde mentorluk yaptı.




Mercedes-Benz Türk'ten 2,5 milyon euroluk şaft test alanı yatırımı



Mercedes-Benz Türk Aksaray AR-GE Merkezi’nde hizmete alınan yeni Şaft Test Alanı ile tüm dünyada üretilen Mercedes-Benz kamyonlarında kullanılacak şaftların ömür ve dayanım testleri yapılıyor. 2,5 milyon euroluk yatırımla 360 metrekarelik kapalı alana kurulan yeni alanda, ömür testi standı ile şaftlar; Daimler Truck AG bünyesinde sadece Mercedes-Benz Türk’te gerçek yol şartlarında test edilebiliyor.




Dilek Grup 40 adet Atego aldı


Yayın: 22-10-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, 2011’den bu yana Mercedes-Benz marka kamyon ve çekiciler kullanan Dilek Grup’a 40 adet 2020 model Atego’yu düzenlediği tören ile teslim etti. Gıda ve hızlı tüketim ürünlerinin nakliyesinde kullanılacak olan 40 adet aracın içerisinde farklı tiplerde Atego 1518 ve Atego 2124 bulunuyor. Dilek Grup Genel Merkezi’nde düzenlenen törene Mercedes-Benz Türk ve Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Bayii yöneticileri katıldı.




Ekol Lojistik’e 150 adet Mercedes-Benz Actros teslimatı


Yayın: 03-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, Türkiye ve Avrupa lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Ekol Lojistik’e 150 adet Mercedes-Benz Actros 1848 LSnRL araç teslimatı gerçekleştirdi.






Mars Logistics'ten 150 adet Mercedes-Benz Actros yatırımı



Mercedes-Benz Türk, Mars Logistics’e 2021 yılında toplam 150 adet Actros 1848 LSnRL teslimatı gerçekleştirdi. Bu teslimat ile Mars Logistics, ilk kez filosuna Mercedes-Benz yıldızlı araçlar ekledi. Mars Logistics, araçları uluslararası nakliye alanında kullanacak.




Mercedes-Benz Türk eşitliğe yatırım yapıyor


Yayın: 08-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, işe alımdan kariyer fırsatlarına kadar her alanda kadınlara yönelik fırsat eşitliği, güven ve kapsayıcılık ilkelerini içeren programlarıyla cinsiyet eşitliği farkındalığını topluma anlatmaya yatırım yapıyor.